OASIS Mailing List ArchivesView the OASIS mailing list archive below
or browse/search using MarkMail.

 


Help: OASIS Mailing Lists Help | MarkMail Help

docbook-apps message

[Date Prev] | [Thread Prev] | [Thread Next] | [Date Next] -- [Date Index] | [Thread Index] | [List Home]


Subject: Extra space in output with select: label nopage


Hi there, 
I'm using the stock (1.72) stylesheets with only the following params changed:
 
<xsl:param name="insert.link.page.number">yes</xsl:param>
<xsl:param name="insert.xref.page.number">yes</xsl:param>
 
With the following markup:
 
<itemizedlist>
<listitem>
<para>Procedure: <xref linkend="testproc"/>.</para>
</listitem><listitem><para>Table: <xref linkend="testtable"/>.</para> </listitem> <listitem>
<para xreflabel="select: nopage">Procedure "select: nopage": <xref linkend="testproc" xrefstyle="select: nopage"/>.</para>
</listitem><listitem><para>Table "select: nopage": <xref linkend="testtable" xrefstyle="select: nopage"/>.</para> </listitem> <listitem>
<para>Procedure "select: label": <xref linkend="testproc" xrefstyle="select: label"/>.</para>
</listitem><listitem><para>Table "select: label": <xref linkend="testtable" xrefstyle="select: label"/>.</para> </listitem> <listitem>
<para>Procedure "select: label nopage": <xref linkend="testproc" xrefstyle="select: label nopage"/>.</para>
</listitem><listitem><para>Table "select: label nopage": <xref linkend="testtable" xrefstyle="select: label nopage"/>.</para></listitem>
</itemizedlist>
 
I get this in my fo (extra space before the period; see attached gif):
 
<fo:block><fo:block>Procedure "select: label nopage": <fo:basic-link internal-destination="testproc"><fo:inline xmlns:xlink="http://www.w3.org/1999/xlink";>Procedure¬ 1 </fo:inline></fo:basic-link>.
    </fo:block></fo:block>

I can workaround it by doing:

<xsl:param name="insert.xref.page.number">maybe</xsl:param> and then <xref linkend="testtable" xrefstyle="select: label"/> for no page number and <xref linkend="testtable" xrefstyle="select: label page"/> for with a page number. 

Is this a bug (if so I'll log it) or am I doing something wrong :-)

Thanks,
David

xref-test.gif



[Date Prev] | [Thread Prev] | [Thread Next] | [Date Next] -- [Date Index] | [Thread Index] | [List Home]