OASIS Mailing List ArchivesView the OASIS mailing list archive below
or browse/search using MarkMail.

 


Help: OASIS Mailing Lists Help | MarkMail Help

ws-rx-editors message

[Date Prev] | [Thread Prev] | [Thread Next] | [Date Next] -- [Date Index] | [Thread Index] | [List Home]


Subject: Re: [ws-rx-editors] WD editorial comments/questions



Marc,
 thanks for the review.  I've made all of the changes you suggested.  As for the issue with the links I'll have to look at that one later.  OO was showing them ok so I think it will require a bit more investigation.  The xml files should have been kept in-sync with the specs and should be part of the zip file.  I haven't the examples yet to make sure the xml is valid, yet.

Editors,
 I made all of these edits into the next WD of each spec.  I moved the current WDs into the "Closed Editor Drafts" folder.  I did not update the main TC's Latest... docs or the zip file.  I didn't want to confused people by updating it in the middle of a review period.

thanks
-Doug
______________________________________________________
STSM  |  Web Services Architect  |  IBM Software Group
(919) 254-6905  |  IBM T/L 444-6905  |  dug@us.ibm.com



Marc Goodner <mgoodner@microsoft.com>

01/31/2007 06:43 PM

To
Doug Davis/Raleigh/IBM@IBMUS, Gilbert Pilz <gpilz@bea.com>
cc
"ws-rx-editors@lists.oasis-open.org" <ws-rx-editors@lists.oasis-open.org>
Subject
[ws-rx-editors] WD editorial comments/questions





I’m still need to do a second pass, but here are the results from my first pass. Page numbers are from the pdfs without diff lines.
 
All three specs
        Footers need the dates updated. I recommend scanning throughout for 2006 to update to 2007 (copyright, etc.)
        Link issues from RM PDF, I stopped checking further after I discovered that these don’t seem to be issues in the generated html. Is there a known issue with the tool you are using to generate the pdf? I noticed similar issues in the other specs. Even in the html the links to internal document bookmarks, e.g. section headings or references are often either broken or not active.
o   Spec location link is not active
o   Anish’s email is not hyperlinked in the editor list, the others are
o   None of the references in the abstract and the other sections are links though they look like links
o   In status section the IPR link is not active, 2nd link to TC page is not active
o   TOC, Section heading links are broken, Appendix entries are not links
 
RM
        Page 8, section 2.3 “in stead” should be “instead”
        Page 23, section 3.9, under Nack definition, the second to last sentence “within a AcknowledgementRange” should be “within an AcknowledgementRange”
        Page 25, section 4, should WSRM Required be WSRMRequired? The section heading for that fault has the space so its probably correct as it is.
        Page 29, section4.7 “can not” should be “cannot”
 
RM Policy
        No other issues.
 
MakeConnection
        Page 10, section 3.2 2nd to last bullet “E.g. In” should be “E.g. in”
 
 
Questions
The schema/wsdl has changed. Are the separate files ready?
Have the XML examples in the specs been checked to make sure they are valid?
 
 


[Date Prev] | [Thread Prev] | [Thread Next] | [Date Next] -- [Date Index] | [Thread Index] | [List Home]